Valentijn dinerRomantisch je geliefde verrassen met een diner buitenshuis kan vanwege de corona maatregelen helaas nu niet. Gelukkig bieden diverse restaurants de mogelijkheid om thuis uit te pakken met een lekker ontbijtje of een heerlijk diner. Om je te helpen hebben we ze voor je in een overzicht gezet.

Voor een uitgebreid ontbijt met verschillende broodjes en lekkernijen kun je terecht bij Smaak & Vermaak, Brasserie Napoleon of Lodge at the Lake. Natuurlijk kun je je partner ook lekker uit laten slapen en er een brunch van maken ?

Verras je hem of haar liever met een diner dan is er ook volop keuze. Sommige restaurants hebben een speciaal item aan hun Valentijnsmenu toegevoegd. Klik op de link voor meer informatie:


 AA-Zicht  Hoeve Kromwijk                              
 Brasserie 1640 & Hofstede Meerzigt  Koeien & Kaas
 Class by Jofel  Parthenon
 De Beren  Smaak & Vermaak
 De Heeren van Soetermeer  SoSo
 Enfesso  

 

Ook een leuk idee is een High Tea. Zoete en hartige hapjes en verschillende soorten thee. Deze zijn te bestellen bij Bij Daan of Barista Café. Of kies voor een leuke verrassingsactie bij Bella Torino, La Cubanita of Pavarotti.

 

En wil je toch echt uit eten in een restaurant en wil je nog even wachten met je Valentijnsdiner dan heeft Restaurant Achteraf een leuke actie die past bij hun naam: je kunt nu een all-in arrangement boeken voor als ze weer open zijn.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-