buurttuin piezo 2De buurttuin van PiëzoCentrum Buytenwegh is genomineerd voor de Tuinton van Karin Bloemen. De prijs: een goed gevulde tuinton met daarin planten en gereedschap voor de tuin. Karin Bloemen komt de ton zelf brengen naar de winnende tuin.

Vrijwilligers en wijkbewoners uit Buytenwegh onderhouden gezamenlijk de buurttuin van het PiëzoCentrum aan de César Franckrode. Onder leiding van een vrijwilliger met veel kennis van groen en onderhoud wordt overlegd wat er in de tuin aangeplant wordt en wat er nog meer mogelijk is. Het tuinieren zorgt voor veel plezier en bewoners leren er veel van.

 

buurttuin piezo 1Ton voor een tuin

Karin Bloemen zet zich sinds de coronatijd in voor het stimuleren van tuinieren. Ruim 3 maanden geleden heeft Karin Bloemen ‘ton voor een tuin’ gelanceerd. Maatschappelijke organisaties werden gevraagd een tuinproject in te sturen voor de actie. Uit deze inzendingen zijn 15 projecten genomineerd, die nu in de race zijn voor de 1e uitreiking van Karins tuinton. Op 15 maart wordt het winnende project geselecteerd. De zes tuinprojecten met de meeste stemmen krijgen een gelijke kans. Karin gaat met een dobbelsteen gooien waar de zes projecten op staan, het project waar de dobbelsteen op valt is de winnaar.
Breng je stem uit via https://karinstuintips.nl/index.php/karins-tuinton/#Karins_tuinton_stemmen. Stemmen kan tot 1 maart.

Fotograaf: Piëzo

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-