pexels vojtech okenka 1055272Kledingbank MEVE staat door de coronacrisis zwaar onder druk. De vaste lasten van de stichting draaien gewoon door terwijl de kledingbank gesloten is. Om toch inkomsten op te halen, organiseren zij een speciale Valentine Bake Sale ‘Meve Style’ waarvoor zij donaties in vorm van een gerecht zoeken.

Het idee achter de Bake Sale voor MEVE is een combinatie van een geliefde verrassen met een heerlijke maaltijd, terwijl je tegelijkertijd een goed doel steunt. De opbrengst van de Sale wordt gebruikt voor de vaste lasten van de kledingbank, die momenteel in zwaar weer verkeert.

Doneren:
Iedereen mag een gerecht doneren zoals een taart, cupcakes maar ook hartige gerechten als een ovenschotel of lasagne zijn welkom. Mocht men niet van bakken houden dan zijn salades, smoothies of andere koude gerechten zeker een goede aanvulling.

Veiling:
De gerechten worden met een openingsbod van 5,- euro, inclusief foto en beschrijving op vrijdag 12 februari op de site van MEVE Unknowngeplaatst. Vanaf dat moment is het mogelijk om te bieden op een van de gerechten. De veiling stopt op zaterdagochtend om 10 uur en de hoogste bieder van dat moment wint het gerecht. De winnaar mag het gerecht op die dag of op Valentijnsdag ophalen bij de kledingbank.

Mensen die een maaltijd willen maken en doneren voor de Bake Sale mogen contact opnemen met MEVE. Om het gerecht op de site te plaatsen moet men een foto en lijst met ingrediënten aanleveren. Contactgegevens MEVE: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-