pexels cottonbro 6069079De opening van een nieuwe kringloopwinkel staat gepland op half april. De eigenaar van de nieuw te openen winkel: Kringloop Zoetermeer 1ste klas- 2de hands is al druk met de voorbereidingen en wacht op de laatste vergunningen. Zodra die zijn goedgekeurd kan hij het huurcontract tekenen.

De nieuwe kringloopwinkel zal zich vestigen aan de 1ste Stationsstraat nr. 95 in Dorp. Het pand heeft een oppervlak van ruim 700 m2 met daaraan vast nog een kleine uitbouw en voldoende parkeerruimte. De nieuwe eigenaar gaat minimaal vijf dagen per week open maar hoopt na toekennen van de vergunning er zelfs zeven open te mogen. De winkel zal niet alleen witgoed, meubels en huisraad gaan verkopen, de aanbouw zal gebruikt gaan worden voor kleding en boeken. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop schenkt de winkel aan KIKA.

De nieuwe eigenaar Jan Schneider heeft al een bedrijf in ontruimingen van woningen. Jan: ”Ik vond het zonde om dingen die nog goed zijn weg te gooien. Ik huurde een zeecontainer om daar spullen in te bewaren. Inmiddels zijn dit er zes, die zo laten staan is natuurlijk óók kringloopzonde. Daarom het besluit om een winkel te openen”. Hij wilde eerst de kringloop aan de Delftsewallen overnemen tot hij hoorde dat dit pand gesloopt gaat worden. De bedrijfsnaam is geen onbekende in Zoetermeer. Enkele jaren geleden was er een kringloopzaak op een bedrijventerrein in Oosterheem. Jan: “ik heb de eigenaar van die zaak benaderd en met zijn toestemming de naam overgenomen, de naam krijgt wel een nieuwe huisstijl.”

Het is mogelijk om vanaf 1 april spullen ter inname aan te bieden bij de winkel. Voor mensen die nu al verkoopbare spullen die nog netjes en heel zijn, willen aanbieden kunnen contact opnemen met Jan. Ook voor ontruimingen en afvoeren van grofvuil tegen betaling kun je contact opnemen.
1ste klas- 2de hands is bereikbaar op 06-30321301 (bij geen gehoor 06-683994381).
of neem contact op via de site:www.kringloop-zoetermeer.nl

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-