foto buytenkans copy copy copy

Het schoolteam van IKC De Buytenkans in Buytenwegh is ontzettend trots op al hun leerlingen. In deze corona tijd met onderwijs op afstand via Teams, zien de juffen dat de kinderen thuis keihard aan het werk zijn. Alle kinderen die niet thuis kunnen werken worden op school opgevangen.

Ook de bijlessen gaan gewoon door via Teams. De één op één aandacht die de kinderen op deze manier krijgen maakt dat ze groeien. De veelgehoorde geluiden dat kinderen een achterstand op zouden lopen, ziet het team vooralsnog niet. Er is gelukkig voldoende zicht op de leerlingen in groep 8 om de adviesgesprekken door te laten gaan zonder de laatste Cito gegevens. Ook de rapporten van kinderen in de andere groepen kunnen gewoon ingevuld worden om hun groei te laten zien.

stroopwafel copy copy

Alle juffen van De Buytenkans missen de kinderen enorm. Als verrassing hebben ze hun leerlingen thuis opgezocht. Op deze manier konden ze elkaar even zien en konden ze hen ook een cadeautje overhandigen. De kinderen die op school aan het werk waren, kregen hun presentje daar uitgereikt. Bij het cadeautje zit ook een raamposter. De kinderen maken kans op een leuke prijs als ze de raamposter op een raam ophangen en er een foto van maken. De foto kan worden ingestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De sluiting van het inzenden is op vrijdag 5 februari a.s.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-