Er komt een light versie van De Oldtimerdag Zoetermeer aan in mei van dit jaar. Groots uitpakken gaat als gevolg van corona niet lukken. Wel kan de toertocht, met corona voorzorgsmaatregelen, door gaan. De deelnemers starten aan de Osylaan en finishen in de Dorpsstraat.

SONY DSC
De toertocht zal bestaan uit auto’s van 30 jaar of ouder of zeer bijzondere auto’s (dit ter beoordeling van het bestuur van de organisatie). Bij de start van de toertocht wordt er vanaf 08.30 gewerkt worden in tijdsblokken waarbinnen de deelnemers om de minuut zullen starten. De tocht van circa 100 kilometer zal weer door het westen van het land voeren. De finish zal weer aan de kop van de Dorpsstraat zijn en dan zullen de auto’s langzaam door de straat mogen rijden om daarna huiswaarts te gaan. Alles uiteraard na toestemming van de gemeente.

Na het niet doorgaan van de vorige, 20e, editie van de Oldtimerdag Zoetermeer, hebben alle loyale deelnemers ingestemd dat zij geen inschrijfgeld terugkregen. Dit potje is door de organisatie gebruikt voor de vaste lasten die gewoon doorliepen. De inschrijving is normaliter € 17,50 per auto, maar de reeds ingeschreven deelnemers betalen dit keer € 12,50. Hiervoor krijgen zij een rallyschild, 1 lustrum pin, 2 lunchpakketten en onderweg bij de stempelpost koffie/thee of fris en een lekkernij.

Onderweg zijn er weer puzzelvragen te beantwoorden en de auto’s worden beoordeeld op originele en/of authentieke waarde. De bekerwinnaars worden eind van de middag gebeld.


Inschrijven kan vanaf 18 januari via www.oldtimerdagzoetermeer.nl/ Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees snel.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-