IMG 1033Donderdag 17 december kwamen de nieuwsgierige leerlingen van het Alfrink eindelijk te weten welke personeelsleden er verborgen zaten onder de maskers. Al twee weken doken er videoclips op van zingende Alfrinkers, verborgen in dierenmaskers.


Na een aantal hints konden leerlingen, ouders en personeelsleden meedoen aan het voorspellen van de namen en de winnaar van deze editie. In een wervelende livestream (met iedereen op 1,5 meter afstand natuurlijk) werd een spetterende show neergezet. Het ging niet om het zangtalent, maar hilarisch was het daardoor af en toe zeker.

 image00030  IMG 0949


De show werd gepresenteerd door Jerry den Heijer, die zich ontpopte tot een heuse showmaster, en Desirée de Roode die haar De Rooderoom runde en zo ook de socials bijhield. Op het einde van de show gingen de maskers één voor één af en was docent wiskunde Guus van der Meer de echte winnaar van dit jaar. Hij werd bejubeld met gouden confetti.


Het hele concept was bedacht door leerlingen van de aulacommissie van het Alfrink college. Zij verzorgden ook de gehele live-uitzending van Alfrink Under The Mask.

IMG 1405

De foto’s zijn gemaakt door Saskia de West-Berk

-advertenties-

-goede doel-