Ronald de Jong OrgelconcertOm de leegte van het wegvallen van de concerten toch iets te vullen, zal organist Ronald de Jong tijdens vier opeenvolgende dagen Kerstconcerten verzorgen op het Lohman orgel van de Oude Kerk in Zoetermeer. Ook komt er een speciaal kerst carillon concert op zaterdag 19 december.

Van maandag 21 december tot en met donderdag 24 december kan zo iedere dag genoten worden van een prachtig concert. Tijdens deze concerten, die een half uur zullen duren, zal Ronald de Jong Advents- en Kerstmuziek spelen van verschillende componisten, met elke dag een ander programma. Uiteraard zal Ronald ook een aantal improvisaties ten gehore brengen.
De concerten vinden dagelijks plaats van 12:45 tot 13:15 uur, van maandag 21 december t/m donderdag 24 december 2020.
De concerten zijn (na reservering per concert) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage. Reserveren via: www.herbergoudekerk.nl 
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

 

Kerst Carillonconcert

Gijsbert Kok is de vaste bespeler van de carillons van Voorschoten en Zoetermeer. Speciaal voor kerst zal hij zaterdag 19 december van 12.00 tot 13.00 uur een concert geven op het Carillon van de Oude Kerk.
Op het programma staan Nederlandse Kerstliederen, Engelse carols, Franse Noƫls en Amerikaanse klassiekers (White Christmas, Have yourself a merry little Christmas, Jingle Bells).

Omdat dit concert buiten kan worden beluisterd, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Wilhelminapark, is reserveren vooraf niet nodig.

-advertenties-

-goede doel-