Het wordt gezellig en sfeervol woensdag 23 december in de AmbachtenWerkplaats aan de Teldersrode in Buytenwegh. In de houtwerkplaats kunnen er kerstboompjes van hout gemaakt worden om ter decoratie neer te zetten. Duurzaam, erg leuk om te maken en wie weet om aan iemand te schenken.

textiel faridHou je meer van warme en zachte materialen om mee te werken? Meld je dan aan voor de workshop kerstdecoraties van textiel. Met de lapjes en de naaimachines in de AmbachtenWerkplaats kunnen er gezellige hangers gemaakt worden van textiel. Heb je zelf passende mooie stof met kerstprintjes? Neem deze gerust mee. Maar ook van het aanwezige materiaal kunnen heel leuke mooie, hartverwarmende en grappige hangers gemaakt worden.

Beide workshops worden gehouden op woensdagochtend 23 december, van 9.15 tot 11.15 uur in de AmbachtenWerkplaats aan de Teldersrode 25 in Buytenwegh. De workshops kosten €3,- en je kunt ook met de Zoetermeerpas betalen. Aanmelden t/m donderdag 17 december.

Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Simone Langeveld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar de AmbachtenWerkplaats Teldersrode 25, 079-8881928, om je aan te melden. (ma t/m di van 9.00 – 17.00 uur).

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-