teckeldag2019 048De populaire Teckeldag kon dit voorjaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar dit wordt zaterdag 19 september ruimschoots ingehaald. Dierenwinkel ’t Dierenparadijs organiseert dan de 7e editie van De Nederlandse dag van de teckel.

Er zullen meer dan 40 kramen met teckel gerelateerde spullen voor teckel en baasje aanwezig zijn. Veel van de activiteiten zullen in de openlucht in de Dorpsstraat plaats vinden, waar ruimte genoeg is om voldoende afstand te houden.
Naast een hoop blaffende teckels en gezellig teckelliefhebbers uit binnen- en buitenland zal de Dorpsstraat worden omgetoverd tot een teckelparadijs. Er zijn stands met teckel gerelateerde producten, een teckelfotograaf en diverse instanties zoals een dierenarts, trimsalon en diverse teckelfokkers. Natuurlijk valt er ook van alles te proeven voor de teckels en is er een heuse teckelspeelplaats aanwezig.

Deze Nederlandse dag van de teckel zal gehouden worden gehouden op zaterdag 19 september van 10:00 tot 16:00 uur in de Dorpsstraat te Zoetermeer. 


De Teckeldag volgt de richtlijnen van het RIVM op mochten er maatregelen aangescherpt worden zullen er dingen aangepast moeten worden en bestaat de mogelijkheid dat de dag geannuleerd moet worden. Helaas is pas ná de persconferentie van vrijdag 18 september duidelijk of de dag echt kan doorgaan of niet. De organisatie van de Teckeldag raadt dan ook aan om de Facebookpagina in de gaten te houden: https://www.facebook.com/Nederlandsedagvandeteckel

Foto: Teckeldag 2019, fotograaf Guus Pauwels

-advertenties-

-goede doel-