Na de uitbraak van de coronacrisis afgelopen maart werden bij Greg & Baud Productions de repetities afgezegd en konden de voorstellingen niet doorgaan. Dankzij de aangekondigde versoepelingen is het nu weer mogelijk om theater te gaan maken. Greg & Baud Productions viert dit met het 4x4 Festival.


Beeld 4x4 Festival Het 4x4 Festival is een gloednieuw theaterfestival waarbij 16 makers, 16 voorstellingen presenteren in 16 verschillende ruimtes in de MAVO Zoetermeer.

Tijdens het 4x4 Festival op zaterdag 29 augustus wordt de MAVO Zoetermeer , aan de Dr. J W Paltelaan in Dorp, eenmalig omgebouwd tot een heus festivalterrein. Op 16 plekken in de school kan je genieten van 16 voorstellingen, alle voorstellingen zullen niet langer dan 16 minuten duren. Er wordt theater gemaakt op plekken waar je het normaal niet verwacht. Een muzikaal concert vanuit de WC’s, een cabaretshow in het biologie lokaal, een muziektheater voorstelling in de gang, er komt van alles voorbij.

Geniet van het ultieme festival gevoel en weer live theater. Greg & Baud Productions garandeert een ultieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van theater, en een coronaproof festival.

Zaterdag 29 augustus
14:00 – 17:00 & 19:30 – 22.30
MAVO Zoetermeer
Tickets: www.greg-baud.nl

-advertenties-

-goede doel-