Verpleeghuis Vivaldi De Leyens fotografie Dick ValentijnFloravontuur Promotie Zoetermeer heeft in samenwerking met het Architectuurpunt Zoetermeer twee nieuwe wandelkaarten met vier Architectuur Ommetjes uitgebracht. Eerder waren er al zes ommetjes uitgebracht, met deze nieuwe varianten zijn er nu tien verschillende routes .

Eerdere Architectuur Ommetjes
In 2019 verschenen al drie wandelkaarten, met daarop zes ommetjes. Deze zijn elk ongeveer 6 kilometer en zijn dus erg toegankelijk om te lopen. Je loopt hiermee door de verschillende wijken van Zoetermeer en komt langs de mooiste en meest bijzondere architectuur. De eerste Architectuur Ommetjes zijn: Dorpsstraat, Dorp, Palenstein, Driemanspolder, Meerzicht Hoog en Meerzicht Laag.

Nieuwe Architectuur Ommetjes
Simone Langeveld heeft ook dit jaar weer mooie ommetjes gemaakt. Verken de architectuur in de wijken Buytenwegh, De Leyens, Noordhove en Seghwaert. Al deze ommetjes zijn ook voor de helft te lopen, maar wil je echt alle mooie gebouwen uit de wijken zien, loop de ommetjes dan helemaal.

Gratis op te halen
De nieuwe Architectuur Ommetjes zijn vanaf maandag 3 augustus te vinden in het Forum, in de hotels NH Hotel, Golden Tulip Hotel en de Sniep, bij Wandelspeciaalzaak van Herwijnen en het kantoor van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Kan je niet wachten tot je een ommetje in je hand hebt en wil je er nu al een lopen? Dan kan je een Architectuur Ommetje online bekijken! Via je smartphone kan je de ommetjes lopen en de wijken van Zoetermeer verkennen.

Kijk hiervoor op de website www.zoetermeerbruist.nl/activiteiten/architectuur-ommetjes/

Foto: Verpleeghuis Vivaldi, fotograaf Dick Valentijn 

-advertenties-

-goede doel-