spooktourBuytenpark Theater Zoetermeer organiseert een bloedstollende tocht door het Zoetermeerse Buytenpark, tegen de snelle zonsondergang. De spooktour is speciaal voor diegenen die niet bang zijn uitgevallen en wel van wat spanning houden.


De spooktour wordt gehouden op 31 juli en 1 augustus, tijdens het Keltische oogstfeest Lunasadh, wanneer de kosmische krachten het sterkst zijn, volgens de organisatoren. Tijdens de tocht wordt verteld over fatale dramatische liefdes en veenlijken en wordt de Groenesteinkuil bezocht. De kuil staat erom bekend mensen de rillingen te bezorgen.


De tocht vertrekt beide avonden om 20.30 uur vanaf de ingang van Snowworld aan de Buytenparklaan. In verband met de richtlijnen van het RIVM mogen er maximaal 20 mensen, van 18 jaar of ouder, per Spooktour mee.  Mensen met met hartklachten of gevoeligheid voor mentale verschijnselen wordt afgeraden om mee te gaan op deze tocht, waar de spanning hoog kan oplopen. Tijdens de wandeling wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden. Deelname aan de Spooktour kan alleen na reservering.

-advertenties-

-goede doel-