Woningbouw locatie Staalblauw DGWEr is woningnood in Zoetermeer. Wachtlijsten voor huurders zijn lang en koopwoningen zijn schaars. In een overzicht op onze site houden wij bij wat de status is van de diverse nieuwbouw projecten, van bestemmingsplanfase tot aanbouwfase.

In dit artikel geven we een korte opsomming van de projecten die reeds vergevorderd zijn in de bouwfase of in het verkoopproces. Onder het artikel staat een link naar ons speciale themapagina; hier staat het overzicht van alle lopende projecten in Zoetermeer.

Op dit moment in aanbouw

Dorp
Leidswallen 34 + 36: op de begane grond komen winkels of kantoren, daarboven appartementen. Alle woningen in dit project zijn reeds verkocht.

Meerzicht
Toverberg: patiowoningen in aanbouw. Alle woningen in dit project zijn reeds verkocht.

Palenstein
Stadskwartier: diverse huurwoningen zijn in aanbouw. Verwachte oplevering is eind 2021.

Woningbouw Juweel JuweellaanRokkeveen
Juweellaan: de bouw is begin juli van start gegaan. Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.
Staalblauw/Reigersblauw: de bouw is in volle gang. Dit project van De Goede Woning betreft eengezinswoningen met tuin; deze vallen onder sociale huur en zijn via Woonnet beschikbaar.          Zenobiagang: de bouw is in volle gang. Het betreft hier koopwoningen voor senioren, alle woningen zijn reeds verkocht.

Seghwaert
Akkerdreef, Voormalige Dansschool: verbouwing naar 37 turn-key huurappartementen voor starters en expats.

Stadshart

De Kroon: de bouw is bijna voltooid, alle woningen zijn verkocht.
Hartvan079: de verbouwing van de kantoorpanden aan Het Rond en Westwaarts is van start gegaan. De huurprijs van de appartementen valt in het midden-huur segment.Woningbouw Hartvan079 Het Rond

In verkoop/inschrijffase

Dorp
Het Nieuwe Dorp: 189 koopwoningen worden gebouwd op het terrein naast Nutricia. De inschrijving en verkoop van fase 1 is gestart.
Herenacht: 8 koopwoningen aan de Schinkelweg. De inschrijftermijn is verlopen.

Oosterheem
Parkeiland: Aan het Cyprus worden 13 villa’s gebouwd. Het project is in verkoopfase.
Kingspark: Aan de Martin Luther Kinglaan worden diverse koop- en huurwoningen gebouwd. De eerste verkoopfase, North Appartments, is gestart.
Weidse Weelde: Aan de Thomas Moorelaan komen 19 eengezinswoningen, de verkoop is van start gegaan.

Palenstein
Residence Du Govert: Aan de Du Meelaan wordt een appartementencomplex gebouwd voor de doelgroep senioren. De verkoop van de 49 appartementen is van start gegaan.

Rokkeveen
Rockade: Aan de Nathaliegang op de plek van de Koninkrijkszaal van de Jehova's Getuigen wordt een appartementencomplex gebouwd. Dit betreft 15 luxe appartementen. De verkoop start 25 juli a.s.

Seghwaert
Leeuwenhoeve: Aan de Zegwaartseweg worden 19 koopwoningen gerealiseerd. De inschrijving is van start gegaan.

Meer weten over de plannen voor woningbouw in Zoetermeer? Klik hier voor de link naar ons overzicht! Hier vind je alle projecten met hun websites en tevens de plannen die nog in bestemmingsfase zijn in 1 oogopslag. 

-advertenties-

-goede doel-