anderhalvemetermoestuinKinderen tussen de 9 en 14 jaar kunnen in de zomervakantie meedoen aan de Piëzo TalentenAcademie. In verschillende clinics en bijeenkomsten maken de kinderen kennis met interessante beroepen, gaan zelf aan de slag en maken een eigen moestuin op anderhalve meter.

De Zomer TalentenAcademie biedt heel gevarieerde activiteiten, waarmee de kinderen de hele zomer lekker actief blijven. Zo kunnen zij de coolste dansmoves leren, meedoen aan sportclinics en mensen met een leuk beroep zoals een imker, een diëtist, een sporter en houtbewerker ontmoeten. Ook maken de kinderen samen een gezonde en lekkere picknick en leren ze hoe je je eigen moestuin op anderhalve meter kunt maken.

Aanmelden voor de Anderhalve Meter Moestuin op woensdag 22 juli kan via: https://stichting-piezo.webinargeek.com/de-anderhalve-meter-moestuin

Voor de andere activiteiten kan je zonder aanmelden meedoen en deelname is gratis! De Piëzo TalentenAcademie vindt plaats in de wijken Buytenwegh, Oosterheem, Meerzicht, Seghwaert en Palenstein. Kijk voor de dagen en tijden op www.stichtingpiezo.nl

Wie vragen heeft kan contact opnemen met Jocelyn Heidweiller via 06 51948552 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotograaf: Piëzo

-advertenties-

-goede doel-