terre des hommes bwTerre des Hommes heeft een bijzondere actie waarmee een project in Noord-Tanzania gesteund wordt. Na sluiting van de modewinkel Sandwich in het Stadshart is de resterende collectie nieuwe kleding aan Terre des Hommes geschonken, deze kan nu tegen heel aantrekkelijke prijzen kan worden aangeschaft.


De Terre des Hommes in winkelcentrum Buytenwegh is tot vreugde van veel klanten en regelmatige snuffelaars weer open na wekenlange sluiting door het virus. De winkel doneert de opbrengst van de Sandwich kleding actie aan het project in Noord-Tanzania dat door deze winkel is geadopteerd. Het betreft de bestrijding van meisjes-besnijdenis en onderwijs en ontwikkeling voor deze meisjes.

In de winkel zijn aanpassingen gedaan om zo veilig mogelijk te winkelen. Er kunnen 4 klanten totaal in de winkel en natuurlijk moeten zij de bekende 1,50 meter afstand houden. Bij binnenkomst kunnen klanten de handen met een spray ontsmetten en verder bij aankoop alleen met PIN betalen.
De Terre des Hommes winkel is open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 (vanaf 1 juli is de winkel weer om 10:00 uur open) tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.30 uur.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-