Rondvaart ZoetermeerNa opheffing van het door het coronavirus veroorzaakte verbod op rondvaarten mag Rondvaart Zoetermeer weer, met de door RIVM opgelegde richtlijnen, met de vaarten beginnen. Vrijdag 3 juli zal de eerste afvaart zijn.


Rondvaart Zoetermeer start vanaf vrijdag 3 juli weer op vrijdag, zaterdag en zondag met reguliere Poldervaarten vanaf de ligplaats bij de boerderij ’t Geertje, Geerweg 7, Zoeterwoude.
De eerste vaart vertrekt die dag om 13.30 uur, om de passagiers weer een mooie tocht te laten beleven in de polders rond Zoetermeer.

De vertrektijden zijn:

Vrijdag : 13.30 uur
Zaterdag: 10.30 uur en 13.30 uur
Zondag: 13.30 uur

In de volledig opgeknapte Meervaarder vertelt de gids, tijdens de twee uur durende tocht niet alleen alles over de geschiedenis van de polder maar ook over het waterbeheer, de werkwijze van de boeren in het prachtige gebied alsmede de veranderingen in het landschap als gevolg van de aanleg van de vernieuwde Driemanspolder.

Voorlopig vaart de Meervaarder, geheel volgens de door de overheid opgelegde richtlijnen, met een maximum bezetting van 12 passagiers. De prijs van een kaartje bedraagt € 13,-- voor een volwassene en € 8,-- voor kinderen tot 13 jaar. Boekingen zijn alleen mogelijk via www.rondvaartzoetermeer.nl , alwaar ook alle bijzonderheden over de richtlijnen voor de vaart vermeld zijn.

-advertenties-

-goede doel-