PHOTO 2020 06 03 10 51 17 copyDe Zoetermeerse zangeres Priscilla Boutier heeft op 29 mei haar tweede single inclusief een videoclip gelanceerd. In het Engelstalige nummer ‘Missing You’ bezingt ze het gemis van haar oma. Het gevoelige nummer draagt ze dan ook aan haar in 2008 overleden oma op.

Priscilla: “Mijn oma was een echte ‘powervrouw’, sterk, sociaal en een echte familiemens, daarom is het gemis nu nog steeds zo groot." Priscilla draagt in haar clip een sarong en kabaya, een verwijzing naar de Indonesische herkomst van oma. Priscilla’s overgrootmoeder is geboren in Menado op Celebas dat tegenwoordig bekend staat als Sulawesi . Zij kwam als 16-jarig meisje naar Nederland met haar moeder en stiefvader. IMG 6996

Net als oma is Priscilla een echt familiemens en heeft een sterke band met haar dochter. Haar dochter was ook erg ontroerd dat de single speciaal werd uitgebracht op haar 13de verjaardag. Priscilla:’’Wij hebben samen echt wel een traantje gelaten, eigenlijk hield de hele familie het niet droog. Het is een echt ‘persoonlijk nummer’ geworden waarvan ik hoop dat andere mensen het ook waarderen”. Het geld voor de clip haalde ze bij elkaar door een verjaardag actie op facebook. Priscilla omschrijft zichzelf als ‘gevoelszangeres’, Blues, soul, R&B is het genre dat ze het liefst zingt. Daar komen de emoties echt binnen.

 

Balletje gaat rollen

PHOTO 2020 06 03 10 51 18 2 copyHet is alweer vier jaar geleden dat Priscilla aan het eind van een feestje aan de optredende artiest, Rob van Reeuwijk, vraagt of ze eens een nummer mag zingen. Hij hoort zeker potentie in haar stem en blijft speciaal wat langer om tips te geven. Niet lang daarna wordt ze uitgenodigd door ‘radio live oranje’ in Den Haag en gaat het balletje rollen. Ze brengt in 2018 haar 1ste single ‘samen nog een nacht’ uit. Ze treedt veel op in cafés en is in het Stadstheater geen onbekende waar ze in de kleine zaal optrad met een band, het A-meezing festival presenteerde en meewerkte aan 360° Get On stage. In het theater mogen staan is zeker iets wat ze in de toekomst vaker zou willen doen.


De corona periode is voor de zangeres best pittig. Priscilla: “ik heb echt wel even overwogen om te stoppen, zelfs aan oefenen had ik geen behoefte”. Optreden heeft ze beperkt tot optreden voor het huis van haar andere oma. Het uitbrengen van ‘Missing You’ was voor haar dan ook prioriteit nummer 1.



Het nummer ‘Missing You’ werd voor haar geschreven door Zoetermeerder Rudi Lockefeir. Robert Vegt van RTV-mediaproducties uit Groningen is verantwoordelijk voor de videoclip. De muziek werd verzorgd door Donny Kooyman. Nu draait haar clip in de gewone programmering van TV oranje. Ze maakt ook elke avond kans in de verzoekparade nogmaals gedraaid te worden, bij voldoende stemmen van de kijkers.

 Tekst: Monica Lausberg

-advertenties-

-goede doel-