leeuwenhoeveAan de Zegwaartseweg 96 gaat Van der Kooy Vastgoed het bijzondere woonproject ‘Leeuwenhoeve’ bouwen. Op het gehele terrein komt de oude uitstraling van het boerenerf terug, rondom de oude boerderij ‘Leeuwenhoeve’.

De geschiedenis van deze locatie gaat al terug tot de zeventiende eeuw. Aan de Zegwaartseweg werd de Leeuwenhoeve gebouwd; één van de oudste boerderijen van Zoetermeer en vanwege de hoge cultuurhistorische waarde hedendaags aangewezen als gemeentelijk monument. Na het vertrek van voormalig tuincentrum Forsythia (Intratuin Zoetermeer) is het monument in verval geraakt.

LH Social 1420x1420 v5Na een lang ontwikkeltraject heeft Van der Kooy Vastgoed een ambitieus plan ontwikkeld waarbij in totaal 17 woningen gerealiseerd zullen worden, rondom de monumentale boerderij. Het doodlopende erf is te bereiken via een bruggetje vanaf de Zegwaartseweg. De woningen variëren van de ca. 130 - 165 m² en bestaan uit 5 verschillende types.

Op zaterdag 30 mei 2020 wordt er een informatieve bijeenkomst georganiseerd. Het exacte programma zal, ook afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent Covid-19, later bekendgemaakt worden. De start van de bouw staat gepland voor eind 2020.

Vooralsnog bestaat de bijeenkomst uit een ophaalmoment waar u de brochure en overige verkoopinformatie kunt ophalen conform de huidige richtlijnen van het RIVM. Ook is het mogelijk de brochure op een later moment bij de verkoopmakelaar op te halen.

-advertenties-

-goede doel-