IMG 6272Bewoners van seniorencomplex Albrandswaard zijn afgelopen week zeker niet vergeten. Zo bezorgde Albert Heijn Meerzicht 250 attenties voor de bewoners en kunnen ze twee keer per week mee doen aan de bewegingslessen die worden aangeboden door fysiotherapie Meerzicht, met muziek en in het zonnetje.

Bewoners van seniorencomplex Albrandswaard in Meerzicht werden afgelopen woensdag verrast door AH Meerzicht. Namens alle mede werkers van de supermarkt hebben ze 250 paas attenties bezorgd die door de leiding van het Albrandswaard zijn verdeeld onder de bewoners.

 20200408 134244  WhatsApp Image 2020 04 10 at 23.03.59

 

Sinds de aangescherpte regels voor de corona-crisis is Fysiotherapie Meerzicht met het idee gekomen om de bewoners een workout  te bieden in de binnentuin of op het eigen balkon. Elke dinsdag- en donderdagmiddag krijgen de ouderen nu gezamenlijk gymles, waarbij rekening wordt gehouden met de gepaste afstand. De ouderen die nu niet meer zo vaak buiten komen hebben nu meer beweging en vinden het nog heel gezellig ook met een vrolijk muziekje. 

Tekst en foto's, Marja de Laaf 

-advertenties-

-goede doel-