In een gezamenlijke actie gingen Zoetermeerse hulpdiensten dinsdagochtend in optocht naar het LangeLand ziekenhuis om patienten en zorg personeel een hart onder de riem te steken. Brandweer, politie en team handhaving kwamen met 'toeters en bellen' aan bij het ziekenhuis. 

 trots2  trots3
 Politie is er klaar voor  Motor begeleiding wil vertrekken

 

Onder begeleiding van motoragenten, ging een stoet van politie, brandweer en team handhaving op dinsdag 7 april richting het LangeLand ziekenhuis met als leus: 'Wij zijn trots op jullie'. De actie is op touw gezet om corona patienten en zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. Zeker zes brandweervoertuigen, zeven politie auto's, één voertuig van Handhaving en meerdere politie motoren reden hiervoor in optocht tot op de parkeerplaats van het ziekenhuis.

i BCM9NWN X3  trots4personeel
   Zorgpersoneel hoort ze aankomen

 


De hulpdiensten werden met applaus en gezwaai ontvangen door het zorgpersoneel. Op één van de brandweerwagens hing een spanddoek met: 'Wij zijn trots op jullie'. Die kon rekenen op extra applaus. 

Omwonenden wisten niet wat er aan de hand was en sommige namen contact op met de lokale media om te tippen dat er vast een groot ongeval aan de hand was. In dit geval ging het om een eerbetoon dat we in Zoetermeer nog niet eerder hebben gezien.

trots1
Foto's Ben Boukes

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op:  https://foto.vwarmerdam.nl/2020/Hulpdiensten-defilee/

-advertenties-

-goede doel-