Woonhart vlaggen 2019Op tweede Paasdag, maandag 13 april, zullen de meeste winkels in het Zoetermeerse Woonhart open zijn van 12.00 tot 17.00 uur. Het Woonhart houdt rekening met de maatregelen rondom corona en vraagt bezoekers voldoende afstand te houden.

In Woonhart Zoetermeer zijn nu ook de nieuwe voorjaarsideeën op woongebied te vinden. Er zal dit jaar geen groot evenement zijn met een paashaas en traktaties vanwege het landelijk verbod op evenementen. Maar in de winkels is het volop voorjaar en kunnen klanten veilig en gezellig winkelen. Het parkeren in de garage en op het parkeerdak is de eerste 2 uur gratis.

Mogelijk andere openingstijden

De winkels hanteren de aangescherpte richtlijnen rondom hygiëne, dit naar aanleiding van de maatregelen die worden aangeraden vanuit het RIVM. Daarnaast hanteren winkels mogelijk andere openingstijden dan u gewend bent. Check voor uw bezoek de website of sociale media van de desbetreffende winkels die u wilt bezoeken of ze wel of niet de openingstijden hebben aangepast.

Overigens is er op vrijdag 10 april in verband met de viering van Goede Vrijdag géén koopavond in het Woonhart en sluiten de ondernemers hun deuren deze vrijdag om 18.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-