IMG 8134Team NL van kyokushin karate bond NKA/IFK trainde zaterdag 7 maart in de Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo. Over 3 weken staat dit TeamNL met 26 vechters, 4 coaches en 5 scheidsrechters op en rond de matten in Istanbul Turkije voor het E.K. kyokushin karate.

De Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo levert 8 vechters, een coach en een scheidsrechter aan TeamNL. Zoetermeer is een grote leverancier aan TeamNL want van Dojo da Graca doen er drie vechters mee, Dojo Sakura Kai levert een scheidsrechter, Dojo Ikigai levert een vechter en dan is er nog een vechter woonachtig in Zoetermeer die traint in Schiedam.

Het team vechters, scheidsrechters en trainers, werd aan het eind van de training verrast door het Zoetermeerse bedrijf NLExpo met trainingspakken. Door dit mooie gebaar kan het team, dat van verschillende dojo’s komt, als 1 team voor de dag komen in Turkije. De NKA/IFK hoopt dat er na dit E.K. nog veel toernooien, zoals het W.K. volgend jaar mei in Valencia, mogen volgen waar de trainingspakken kunnen worden gedragen.

-advertenties-

-goede doel-