20200303 17235Gerda Oudshoorn- Verbaan is de gelukkige winnares van de verlotingsactie van Kassav’ tickets op de Facebook van Zoetermeer Actief. Blij nam zij de kaartjes  in ontvangst en ze gaat zeker naar het concert op 11 april in Silverdome.

Helaas kon Kassav’ zelf niet komen, de Caribische band toert op dit moment en geeft concerten over de hele wereld. Hans Jagbandhan, die met de band Diamonds2000 speelt in het voorprogramma van Kassav’ kwam naar het Forum om de tickets te overhandigen.

Gerda: “Ik ben al jaren fan van deze band! Tien jaar geleden hoorde ik ze toevallig voor het eerst en kocht meteen een cd. Sinds die tijd volg ik hen en luister regelmatig naar hun nummers.” Gerda neemt waarschijnlijk een goede vriendin mee naar het concert. De Regular Tickets geven ook toegang tot de tribune, de bezoekers krijgen een polsbandje waarmee zij op het veld dicht bij de artiesten kunnen komen en ook op de tribune even kunnen gaan zitten. Gerda: "Heel fijn dat we ook even kunnen gaan zitten! Ik ben ook geen twintig meer en een hele avond staan is wel een beetje lang. Heel blij mee!"

 

Ook naar Kassav' ?

Er zijn nog tickets te krijgen voor het optreden van Kassav, voor op het veld, tribune én veld en het VIPDeck. Bekijk voor meer informatie over Kassav' ons eerdere artikel en klik hier:  http://kassavzoetermeer.nl/ om kaarten te bestellen.

-advertenties-

-goede doel-