Young Music Talent 2020 inschrijving geopend2Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Iedereen die interesse heeft om auditie te doen mag meedoen aan de gratis workshop Podiumpresentatie op 14 of 15 maart. De voorrondes van Young Music Talent worden gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart en de finale op vrijdag 3 april in de Theaterzaal van CKC & partners.
Finalisten maken kans op een van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium, een muzikale topervaring in het buitenland of tickets voor het concert van je favoriete artiest.


Battle of the Schools

Je kunt deelnemen aan Young Music Talent in de categorieën Solisten (t/m 10 jr / 11 t/m 16 jr / 17 t/m 21 jr), Ensembles (klassieke muziek / lichte muziek) en Battle of the Schools, waarin groepen van verschillende scholen de strijd met elkaar aangaan voor een te gekke prijs.

 

Inschrijving nu geopend

Schrijf je uiterlijk 21 februari in via www.ckc-zoetermeer.nl.  Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Deelname aan de muziekwedstrijd is gratis.

Young Music Talent wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach, het Residentie Orkest, Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, X10C Beeld&Creatie en Vrienden van CKC.

-advertenties-

-goede doel-