Opening VenecoWethouder Jan Iedema (rechts) feliciteert Mark van der Windt, operationeel directeur Venéco

Venéco is de nieuwe aanwinst van het Dutch Innovation Park. Woensdag 29 januari opende Venéco haar Techhub in het gebouw van de Dutch Innovation Factory (DIF). Venéco levert al 25 jaar toekomstbestendige oplossingen op het gebied van IT.

De DIF bevindt zich in het Dutch Innovation Park en is een absolute IT-hotspot, waar ruim 700 hbo-studenten van De Haagse Hogeschool samen met nationale en internationale IT-bedrijven kennis delen en samenwerken aan de toekomst. Wethouder Jan Iedema (Onderwijs & Economie) tijdens de officiële opening: “Steeds meer (IT-)bedrijven vestigen zich in het Park door de mogelijkheden die deze locatie biedt. Met name de samenwerking tussen de aanwezige technologiebedrijven en aansluiting bij het (IT-)onderwijs maakt het een aantrekkelijke keuze.”

De Venéco Techhub gaat (flex)werkplekken bieden aan zes medewerkers, plus een speciale ruimte voor kennis- en innovatiesessies. “We richten onze blik graag op de horizon, verdiepen ons in wat nog gaat komen. Die eigenschap hebben we gemeen met de DIF”, aldus Mark van der Windt, operationeel directeur van Venéco.

-advertenties-

-goede doel-