FotobridgeDe succesvolle jaarlijkse bridgedrive van Soroptimist International Club Zoetermeer heeft dit jaar als goede doel het internationale project ‘Kafountine’. De bridgedrive wordt gehouden op zondag 9 februari in 2B-Home Event Centre.

De bridgedrive zet zich in om voor 3 meisjes in Kafountine, Senegal, een beroepsopleiding van 3 jaar mogelijk te maken zodat zij een eigen bestaan kunnen opbouwen. Ook dit jaar zal weer kleding worden ingezameld voor MEVE en tevens goed houdbaar voedsel. Er is met name grote behoefte aan mannen- en kinderkleding. Dit kan nu al worden afgegeven bij 2BHome.

De bridgedrive van Soroptimist International Club Zoetermeer wordt dit jaar gehouden op zondag 9 februari in 2B-Home Event Centre, Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT Zoetermeer. De zaal gaat open om 12.30 uur, de bridgedrive begint om 13.30 uur precies. De drive wordt georganiseerd in samenwerking met Sweet Lake Bridgers.
Er wordt gespeeld in 4 lijnen: (1) A, voor de clubbridgers die gebruikelijk in de A-lijn spelen; (2) B, voor de overige clubbridgers en - bij voldoende belangstelling - ook (3) een C-lijn voor recreatieve bridgers en (4) een D-lijn voor beginners.

Deelnemers kunnen zich aanmelden per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen € 30,- per paar, inclusief koffie/thee en traktatie bij binnenkomst. Uw aanmelding is geldig na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer NL89 INGB 0000 5137 79 t.n.v. Soroptimist International club Zoetermeer e.o., onder vermelding van ‘Bridgedrive’. Vermeld bij de aanmelding duidelijk de namen van beide spelers en in welke lijn u wilt spelen, uw telefoonnummer en evt. NBB nummer als u dat heeft.

-advertenties-

-goede doel-