dp DorpsstraatDecember is altijd een dure maand, de winkeliers in de Dorpsstraat beginnen het nieuwe jaar daarom met een mooie actie. Zij openen hun deuren voor iedereen op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari voor een spectaculaire opruimings- en kortingsactie.

Mensen die iets nodig hebben aan het begin van het nieuwe jaar, maar niet te veel willen uitgeven kunnen in  de Dorpsstraat van alles vinden met kortingen van 30, 50 en zelfs 80%. Mooie kleding en schoenen voor volwassenen en kinderen, originele artikelen voor het interieur, goede kinderboeken en mooi speelgoed, outdoor-artikelen, dierenbenodigdheden en fairtrade woonaccessoires uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Bezoekers die in hun hoofd al bezig zijn met het voorjaar kunnen bij de nieuwe bloemist terecht voor bloembollen en ‘buiten’ plantentaarten.

Natuurlijk denken ze ook aan de inwendige mens: lekkere kaas, Italiaanse olijfolie, een gezond visje en bij de warme bakker zijn de ambachtelijke boterkoek, hartige en zoete snacks spectaculair afgeprijsd. Even pauze tijdens het winkelen? Dat kan, want er is ook een horeca aanbieding met een gratis stukje gebak bij de koffie of thee.

-advertenties-

-goede doel-