20200114 15995De Zoetermeerse Brenda Hartgring wint de tweede Zoetermeerse Actie(f) tas en krijgt deze uitgereikt door de Zoetermeerse zanger Johan Rensen. In de tas zitten 27 cadeau's om zelf te houden of om een ander blij mee te maken ter waarde van bijna 400 euro.

Ondanks dat Brenda net een kaakoperatie had ondergaan, was ze toch aanwezig bij de uitreiking. De verdoving zorgde ervoor dat ze geen pijn had, maar ook niet kon lachen of makkelijk praten. Zanger Johan Rensen reikte de Actie(f) tas uit in het Stadhuis-Forum. De Actie(f) tas loopt over van de cadeau's, zoals kaarten voor het museum De Voorde, Een pot echte jam van De Zoete Aarde, een Dungeons and Dragons ervaring van Project Epos en nog ontzettend veel meer.

Nieuw in deze tas zijn een Refurb art beeldje van EcoWare en een tegoedbon en beeldje van de Wereldwinkel

De Facebook loting van 1 januari trok Brenda als winnaar. Brenda is nauw betrokken bij Stichting Iedereen een Maaltijd, een stichting die maaltijden verzorgd voor mensen die het financieel moeilijk hebben of juist niet alleen willen eten. Zij zal het sociale aspect van de Actie(f) tas in ere houden. Het doel van de tas is om zelf de cadeau's te houden die je wil hebben en de rest door te geven aan anderen en Brenda had bij het winnen van de tas al aangegeven veel mensen blij te gaan maken. "Er zijn zoveel mensen in Zoetermeer die een cadeautje goed kunnen gebruiken, die heel graag met de kinderen een keertje naar Avontura gaan of zelf een yoga cursus willen doen. En nou mag ik die gaan weggeven, dat is zo super aan deze Actie(f) tas," zegt Brenda.

 

 

Elke maand maakt iedereen kans

Elke maand start de Actie(f) tas actie op de 20ste van de maand op de Facebook van Zoetermeer Actief. De actie loopt tot en met de 30ste van de maand en de trekking is altijd op de 1e van de nieuwe maand. Wil je weten wat je kan winnen, kijk dan Hier.  

 

20200114 15990

 

-advertenties-

-goede doel-