20200115 15999

De locatie van de nieuwe school in Buytenwegh

De inschrijving voor de nieuwe Islamitische basisschool Yunus Emre, die in augustus 2020 zal starten in Zoetermeer, is gestart. De school zal starten in de wijk Buytenwegh, maar op termijn verhuizen naar Meerzicht.


yunus emre schoolIn augustus zal Yunus Emre Zoetermeer starten aan de Carry van Bruggenhove 2 in Buytenwegh. In dit schoolgebouw heeft ook basisschool Annie MG Schmidt (nu: IKC Klimboom) een aantal jaar les gegeven tijdens de bouw van hun nieuwe schoolgebouw aan de Nesciohove. Het pand aan de Carry van Bruggenhove 2 staat nu alweer een tijd leeg.


Yunus Emre

Islamitische basisschool Yunus Emre geeft onderwijs gebaseerd op een islamitische grondslag. De school startte 30 jaar geleden met een vestiging in Den Haag en heeft jarenlang geprocedeerd om ook in Zoetermeer te mogen starten.
Ouders die interesse hebben in de school kunnen informatie inwinnen via de website www.bsyunusemre.nl  of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het is vanaf nu mogelijk om kinderen in te schrijven voor de school, via het aanmeldformulier op de website.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-