IMG 20191220 WA0002’t Trimparadijs, de nieuwe trimsalon van Sonja Linhart gevestigd in ’t Dierenparadijs aan de Dorpsstraat zal zaterdag 11 januari officieel geopend worden. Alle baasjes en honden van Zoetermeer zijn van harte welkom om even kennis te komen maken.


Sonja werkt al 25 jaar als paraveterinair in een dierenkliniek. Hier kreeg zij veel aanvragen om honden te trimmen. Na het behalen van het trimdiploma combineerde ze jarenlang het werk in de kliniek met het trimmen van honden. Sonja: “Ik werk heel graag met honden. Door mijn ervaring als paraveterinair heb ik ook veel ervaring met omgang van zenuwachtige honden. Zachtjes toespreken, een aai over hun bol en af en toe een koekje helpt vaak wel. Zo kan ik vrijwel elke hond prima trimmen zonder al te veel stress!”
Sonja is in de loop der jaren al heel wat verschillende honden en rassen tegengekomen, maar haar grote liefde is de ruwharige Teckel. De vacht van deze honden heeft een goede verzorging nodig, wat zij erg leuk vindt om te doen.

 

Verbouwing

De afgelopen weken ging veel tijd zitten in het verbouwen van de salon achter in de dierenwinkel. Muren werden geverfd en alle benodigdheden voor het trimmen van de honden staan inmiddels klaar. Sonja: “Ik zal er nu rond de 3 dagen in de week zijn omdat ik ook nog in de dierenkliniek werk. Maar ik hoop dat de trimsalon zo goed zal gaan lopen dat ik hier vaker aanwezig kan zijn!”

 

Opening

Tijdens de opening staat er van 14.00 en 16.00 uur voor baas en hond een lekker hapje en drankje klaar. Wie zijn naam en adresgegevens achter laat maakt kans op een gratis trimbeurt van de hond, of leuke andere prijsjes.
't Trimparadijs heeft geen wachtlijst, je kunt dus direct terecht. Maak je op de dag van de opening direct een afspraak voor een trimbeurt dan ontvang je een korting van 10 procent.

-advertenties-

-goede doel-