bySannevandenEndeFotografie 15De 2B-Married Bruidsbeurs is na meerdere succesvolle edities echt een begrip geworden in de trouwbeurzenwereld hier in de omgeving. Een nieuwe editie staat zondag 19 januari van 11.00 – 16.00 uur op de agenda. Verschillende bedrijven geven de bezoekers inspiratie om hun droombruiloft te realiseren.


Mensen kunnen meelopen met een van de live ceremonies die verspreid over de dag plaatsvinden. Naast het bruidstaart proeven en proosten op het bruidspaar staan er verschillende stands. De beurs is voor mensen die net pas beginnen met het plannen van de grote dag of juist bezig zijn met die laatste puntjes op de i, met een grote diversiteit in aanbieders en trouwexperts is er volop informatie en inspiratie te vinden.

 

Bruidsshow komt naar Zoetermeer


Daarnaast wordt de 2B-Married Bruidsbeurs komend jaar ook uitgebreid met een gezellige bruidsshow, welke wordt verzorgd door Lovely Weddings. Zij showen de mooiste jurken uit hun bruidsboetiek en delen graag hun passie voor het laten stralen van bruidsparen. Om 13.00 uur zetten de modellen hun beste beentje voor om de prachtige creaties zo goed mogelijk te laten zien aan de bruidjes en bruidegoms in spé.

 

 

Dé trouwbeurs die een echte bruiloft nabootst

Gedurende deze dag kunnen de bezoekers ook meelopen met een prachtig nagebootste bruiloft. Van de aankomst in een prachtige trouwauto en trouwceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart en de spetterende feestavond met DJ. In een van de sfeervolle private dining rooms wordt zelfs een prachtig huwelijksdiner gepresenteerd.

-advertenties-

-goede doel-