herhalingVanaf dinsdag 6 januari 2020 tot begin maart 2020 is in Dienstencentrum Gondelkade, Gondelkade 33, 2725 EC Zoetermeer de expositie ‘Herhaling’ van de fotogroep Palet Welzijn (voorheen fotogroep Oosterheem) te zien.

De fotogroep is in 2010 opgericht op initiatief van Palet Welzijn. De bedoeling was om 55-plussers een laagdrempelige fotografie activiteit aan te bieden. Het was vanaf het begin een groot succes.
De clubmiddagen (eenmaal per maand) waren en zijn heel informeel en werkelijk alles op het gebied van fotografie kan aan bod komen: van het gebruik van camera’s tot het digitaal bewerken van foto’s. Verder worden ook de gemaakte foto’s onderling besproken en worden ervaringen uitgewisseld. Minimaal eenmaal per jaar wordt er op uitgetrokken om buiten te fotograferen.

Het plezier in het bezig zijn met fotografie is erg groot en al gauw ontstond de behoefte om te exposeren. In 2016 is een eerste expositie met als thema ‘Westerpark’ gehouden in de kleinschalige woonvoorziening Magnolia. De volgende expositie ‘Vogels’ is te zien geweest in het woonzorgcentrum WelThuis Buytenhaghe en in wooncentrum Albrandswaard. De expositie ‘Herhaling’ is het resultaat van een thema-opdracht, waaraan door de leden gedurende het jaar 2019 is gewerkt. De expositie is aangevuld met een selectie uit de serie ‘Vogels’ die al eerder geëxposeerd is.
De foto’s zijn gedurende de openingstijden van de Gondelkade (ma t/m vr van 9.00 tot 19.00 uur en za/zo van 11.00 tot 19.00 uur) te bezichtigen.
De fotogroep kan nog nieuwe leden gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Simone Wijga, sociaal makelaar van Buytenweg/de Leyens, telefoonnummer 088 02 34 243 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de coördinator van de fotogroep Palet Welzijn, Jan Mank telefoon 079-3510023, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Gonny Burton - Station

-advertenties-

-goede doel-