Uitje familie Museum De Voorde copy copy copy

In de kerstvakantie is er van alles beleven in Museum de Voorde zoals een speciale familie speurtocht door de tentoonstelling ‘Dit zijn wij’. Naast de tentoonstellingen kun je in Museum De Voorde meerdere leuke dingen doen waaronder een selfie workshop voor kinderen en op de foto met de nachtwacht.


Van 21 december tot en met 5 januari is er een speciale familiespeurtocht door de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’. Met dit ‘Vriendenboekje’ ontdek je samen wat er vroeger gebeurde en fantaseer je over de toekomst. De Generatie Switch Speurtocht is gratis bij aankoop van een kaartje voor het museum. 

 

 

Selfie Voorde Nachtwacht Nachtwacht Peter Riezebos copy

Tijdens de Kerstvakantie kun je een unieke selfie maken voor De Nachtwacht van Peter Riezebos. Dit indrukwekkende kunstwerk is 4 bij 2.80 meter groot en is dé afsluiting van het Rembrandtjaar in Zoetermeer.De kunstenaar maakte dit indrukwekkende kunstwerk als eerbetoon aan Rembrandt.

 

Aangepaste openingstijden

In de Kerstvakantie zijn er aangepaste openingstijden: op 24 en 31 december zijn zij geopend van 10:00 tot 15:00 en op 25 december en 1 januari is het museum gesloten.  

 

 

-advertenties-

-goede doel-