Op tweede Kerstdag, donderdag 26 december stellen als vanouds diverse in het Zoetermeerse Woonhart gevestigde ondernemers hun deuren weer open voor het winkelend publiek. De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

In het feestelijk gedecoreerde en verlichte centrum kan men terecht voor een middag gezellig woonwinkelen. Neem nog even de laatste koopjes voor de kerst mee, of kijk alweer vooruit naar het nieuwe jaar, alle winkels staan klaar met advies, leuke tips en de nieuwste trends.

 

Eindejaar traktaties

Ook na de kerstdagen is het Woonhart ’n bezoekje waard, want er zijn Eindejaar traktaties in het Woonhart. Van vrijdag 27 t/m maandag 30 december trakteren de winkeliers van het Woonhart het winkelend publiek dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur op winterse lekkernijen. 

Zo worden de bezoekers op vrijdag 27 december verrast met wintersoep, de overige dagen met hartenwafels en diverse pizzapunten, waarna op maandag 30 december als afsluiter oliebollen, warme glühwein en chocolademelk worden uitgedeeld. Een warm welkom dus voor de bezoekers, waarna men ruim de tijd heeft om gezellig te shoppen.

 

Het parkeren in de parkeergarage en op het parkeerdek van Woonhart is de eerste twee uur gratis. 

Woonhart kerst

-advertenties-

-goede doel-