avonturaSpeelmeer on tour luidt het nieuwe jaar in bij indoor speelparadijs Avontura. Bij Avontura kun je heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een avontuurlijke ruimte verdeeld over vier etages. Er zijn springkussens, ballenbakken en klim- en klautermogelijkheden.


Donderdag 2 januari zijn er de Nieuwjaarsspelen voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar, van 9.00 - 11.30 uur. In de avond is er het speciale Nieuwjaars arrangement voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar, zij kunnen terecht van 17.30 – 20.30 uur.

 

Nieuwjaarsspelen met Speelmeer

Kom met Speelmeer on tour het nieuwe jaar inluiden bij Avontura. Bij indoor speelparadijs Avontura kun je samen met mascotte Okke de Beer heerlijk klimmen, klauteren, glijden en springen in een avontuurlijke ruimte verdeeld over vier etages. Er zijn springkussens, ballenbakken en klim- en klautermogelijkheden.
Deze aanbieding is geldig voor kinderen van 4 t/m 9 jaar, op donderdag 2 januari van 9.00 tot 11.30 uur. Je hoeft niet te reserveren. Van 9.00 tot 10.00 uur geldt de speciale kortingsprijs van € 2,00 per kind, inclusief de limonade. Kinderen met een ZoetermeerPas hebben op vertoon van de ZoetermeerPas gratis toegang.

 

Nieuwjaars arrangement Speelmeer on tour

De oudere kinderen kunnen, naast het spelen en klimmen, helemaal los gaan bij de speciale KidzzzDisco. Bovendien kun je een lekkere pannenkoek of een frietje met een snack bestellen. Hierbij krijg je ook een heerlijke gezonde beker CoolBear-limonade.
Deze aanbieding is geldig voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Het Speelmeer Arrangement is op donderdag 2 januari van 17.30 tot 20.30 uur. Wilt je zeker zijn van een plekje, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je voor en achternaam, leeftijd en telefoonnummer van je ouders. Heb je een Zoetermeerpas vermeld dan ook je pasnummer. Afrekenen kan bij Speelmeermedewerkers bij de activiteit. Reserveren kan tot en met 30 december. Als er plaats over is kunt je ook zonder reservering nog gebruik maken van dit arrangement. Je kunt dan op 2 januari tot 18.00 uur bellen met 079 346 9416.
Je betaalt voor dit arrangement inclusief limonade en pannenkoek of friet met snack slechts € 4,00. Kinderen met een ZoetermeerPas betalen op vertoon van hun ZoetermeerPas slechts € 1,00. Ouders zijn welkom, ze betalen geen toegang bij Avontura.

Avontura Zoetermeer vind je aan de Voorweg 107, per tram is het speelparadijs goed te bereiken, uitstappen bij station Voorweg.

-advertenties-

-goede doel-