Silvester HenneHenne van Beveren, eigenaresse van Silvester Boek en Spel, zoekt opvolging voor de kinderboekenwinkel. De winkel zit sinds 2005 in de Dorpsstraat. Ze is inmiddels 64 en het wordt zwaarder om iedere dag met het openbaar vervoer naar haar winkel te komen. Ze is op zoek naar iemand die de winkel wil overnemen.

In een emotionele oproep op Facebook wordt een beroep gedaan op liefhebbers van kinderboeken. “Wie kent iemand die dol is op kinderboeken, die ondernemend is en van mensen houdt? Iemand zoals Henne? Misschien ben jij het? Of ken je iemand in je omgeving bij wie je denkt: Bij hem of haar zou ik graag een boek kopen? Ga eens kijken en drink een kopje thee met Henne.” Ze hoopt binnen 1 à 2 jaar een opvolger te vinden.

Silvester verkoopt boeken voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, handpoppen, houten speelgoed en educatieve spellen, wenskaarten, posters en puzzels. Voor peuters is op woensdagochtend vanaf 10:00 uur een voorleesuurtje. Ze organiseren ook activiteiten voor scholen. En mensen kunnen er terecht voor kinderfeestjes.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-