20181124 1692Sinterklaas en zijn Pieten zullen op zaterdag 30 november Winkelcentrum Buytenwegh bezoeken om alle kinderen uit de wijk te begroeten. Ook deelt Sinterklaas, samen met wijkwethouder Jakobien Groeneveld, de prijzen van de kleurwedstrijd uit.

20181124 1894Het bezoek van Sinterklaas start om 11.00 uur bij 't Honk van de Hoveniers aan de Carry van Bruggenhove. Sint zal hier met de kinderen spelletjes doen en de Pieten zingen liedjes met de kinderen. Ook is er vanaf 11.30 uur knutselen met Pieten bij Ambachtswerkplaats, Piëzo.

Vanaf 12 uur is Sinterklaas aanwezig in het Winkelcentrum, op het podium op het Kentgensplein. Sinterklaas zal de winnaars van de kleurwedstrijd bekendmaken en samen met de wijkwethouder de prijzen uitreiken.

Na een korte pauze zal Sinterklaas met alle Pieten en de fanfareband van Harpe Davids vanaf 14 uur een rondtoer door de wijk maken, die eindigt bij de gymzaal aan de César Franckrode. De kinderen in de gymzaal doen dan al spelletjes met de vermaakpiet. Sint zal hier met zijn gevolg om 15 uur aankomen.

-advertenties-

-goede doel-