20190725 124622

Apotheker Angel Sellier en haar team vieren op 10 oktober het tienjarig bestaan van Apotheek Middelwaard. Dit doen ze met een sportieve prestatie, waarvan de opbrengst bestemd is voor Pink Ribbon, de organisatie die zich inzet voor borstkankeronderzoek.


Om collega’s, vrienden, familie en patiënten die met borstkanker geconfronteerd zijn een hart onder de riem te steken, werken de dames van Apotheek Middelwaard zich graag in het zweet. Op 13 oktober lopen 4 medewerkers van de apotheek in estafette de ASML Business Marathon in Eindhoven.
Angel: “Vorig jaar fietste ik met collega’s de Alpe d’HuZes, dit jaar zetten we ons graag in voor een ander mooi doel: Pink Ribbon. We bestaan 10 jaar, dus we trakteren. Aan bezoekers vraag ik: wilt u doneren?” Alle geplande festiviteiten op 10 oktober staan in het teken van Pink Ribbon.

Activiteiten zijn bijvoorbeeld een make-up workshop van Sparkle in Style of een Weleda verwenmomentje van schoonheidsspecialiste Anita van Otterloo. Ook nagels lakken of wenkbrauwen epileren is mogelijk. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht: zij kunnen cupcakes versieren, zich laten schminken en deelnemen aan een kleurplaatwedstrijd.
Doneren aan het team kan ook nu al: https://hardlopen.voorpinkribbon.nl/team/apotheek-middelwaard-sportbella-s

 

Tekst; Marja de Laaf

 

-advertenties-

-goede doel-