IMG 4687

Het personeel van deAlbert Heijn in Meerzicht kreeg alvast een voorproefje op de verbouwing van hun winkel. In een grote vrachtwagen op het parkeerterrein kregen kleine groepjes personeel een rondleiding. De tour was voorzien van beeld & geluidfragmenten maar ook mini opstellingen die een afdeling goed konden weergeven zoals het er uit komt te zien.


Ook gaf Leo van de Meer, filiaalmanager, een enthousiaste toelichting per afdeling waarom AH voor deze metamorfose heeft gekozen en wat er veranderd aan het werk van het personeel. Verder kon het personeel meedenken met ideeën of vragen stellen. De AH in Meerzicht zal na de verbouwing nog meer vers verkopen met minder plastic/verpakking, wat beter is voor mens en natuur.

 

Verbouwing

Albert Heijn in het Zoetermeerse Meerzicht sluit vrijdag 19 juli om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel aan de Middelwaard 93 wordt dan in hoog tempo omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook gaat het afrekenen veel sneller met meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 31 juli om 12:00 uur.

Tekst en foto, Marja de Laaf

 

-advertenties-

-goede doel-