20190405 6719

Wethouder Iedema opent de rotonde samen met voorzitter Jacques Boonekamp

De Dorpsstraat Zoetermeer heeft de rotonde aan de van Aalstlaan- Du Meelaan geadopteerd en voorzien van het nieuwe beeldmerk van de winkelstraat. De Dorpsstraat is na een moeilijke periode nu weer aan het groeien en heeft vertrouwen in de toekomst.


De rotonde geeft richting aan naar de Dorpsstraat, met grote pijlen en verschillende winkelende mensen in alle leeftijden. De Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer (ODZ) en de pas opgerichte Vereniging Vastgoed Dorpsstraat, kortweg BIZ (Bedrijfs Investerings Zone) hebben samen de rotonde geadopteerd.
Wethouder Jan Iedema opende de rotonde samen met Jacques Boonekamp, de voorzitter van de Vereniging Dorpsstraat Vastgoed. Logo en beeldmerk zijn ontworpen door Anneliek Holland, die ook 1.5 jaar geleden het inspiratie magazine Dorpsstraat heeft gemaakt en vanuit haar ideeën wordt gewerkt aan het nieuwe imago van de straat.

 

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

Start activiteiten

Dit is de start van vele geplande activiteiten. In de Dorpsstraat zullen dit jaar nog een groot aantal boombakken, bloembakken en straatmeubilair worden geplaatst . Tevens worden binnenkort diverse gevels in de avond feeëriek aangelicht, waardoor het in de avonduren ook gezellig vertoeven is in de Dorpsstraat.

-advertenties-

-goede doel-