IMG 3349

Woensdag ochtend  9 uur stonden de klanten rijen dik te wachten in winkelcentrum Meerzicht om de officiële opening van de Jumbo bij te wonen. Na een korte speech van Jumbo bedrijfsleider Ramon, werd er afgeteld en met 1 druk op de knop en een flinke knal was de winkel officieel geopend.

IMG 3292  IMG 3292 

Half januari was er een begin gemaakt met de verbouwing in de vrij gekomen winkelpandjes, grenzend aan de Jumbo. Zaterdagavond 9 maart ging de winkel voor de klanten tijdelijk voor 2,5 week dicht om nog mooier en grootser terug te komen. Gelijk na sluitingstijd gingen diverse groepjes personeel als een geoliede machine aan de slag om de schappen te legen en de vrachtwagens te vullen waarna er alle ruimte was voor de aannemer en werklieden om de vertrouwde Jumbo te verbouwen en om te toveren in de mooiste Jumbo in de buurt.

Het vloeroppervlak van de nieuwe Jumbo is bijna 1400 vierkante meter. De nieuwe supermarkt heeft veel aandacht voor vers producten, zoals verse pizza's die ter plekke bereid worden.

IMG 3359  IMG 3359 

Het zal maar weinig mensen in Meerzicht ontgaan zijn dat er een feestje was bij de jumbo, rondom het hele winkelcentrum en op het parkeerterrein waren vele lantarenpalen versierd met trosjes gele ballonnen Tijdens de feestelijke heropening werden de eerste 150 klanten verrast met een mooie gele bos bloemen en bovendien ontvangen alle klanten die boodschappen doen ter waarde van minimaal €25,- t/m zondag 31 maart een overheerlijk appeltaartje gratis.

Tekst en foto's Marja de Laaf  

 

-advertenties-

-goede doel-