cq5dam.web.384.614 copyAls slot van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Zoetermeer ook dit jaar weer een Baby-, Peuter- en Kleutermarkt. Op zondagochtend 3 februari van 9.30 tot 12.30 uur zijn ouders en grootouders met kinderen tot 6 jaar welkom in het Forum (Stadhuisplein 1).


Bezoek de inspirerende markt met workshops, informatiekramen en een theatervoorstelling voor de kinderen. De toegang is gratis.

Theatervoorstelling ‘Loet en Harry zijn verdwaald’

Kom naar de theatervoorstelling Loet en Harry zijn verdwaald van Ruth Bakker. De voorstelling speelt die ochtend om 10.00 uur en om 11.00 uur. Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, op haar eigen(wijze) en interactieve manier! Ben jij weleens verdwaald? Samen met alle kinderen gaat ze op een grappige en muzikale zoektocht. De voorstelling duurt 40 minuten.


Workshops

Tijdens de markt zijn er inspirerende muzikale workshops, zoals ‘Klap eens in je handjes’, ‘Peuterdans ’ en muzieklessen voor peuters en kleuters. Ook is er een interactieve workshop over hoe je aan kunt sluiten bij de motorische ontwikkeling van een baby met spel en beweging en kun je een lesje volgen in het knopen van een draagdoek. Of kom je liever een tentje bouwen in de ‘Hottentottententententoonstelling’? In deze workshop van autonoom kunstenaar Rachel de Boer kun je samen met je kind creatief bezig zijn en er dan heerlijk in spelen.

 

Doorlopende activiteiten

Gedurende de ochtend vinden doorlopende activiteiten plaats: Voorlezen door een medewerker van de Bibliotheek, het E-lab is open met leuke activiteiten en informatie over mediaopvoeding. Kinderen kunnen zich laten schminken, een tandenpoets-les nemen of een beweegparcours afleggen. Ook voor advies over zwangerschap, baby’s of over borstvoeding ben je hier op het juiste adres.

-advertenties-

-goede doel-