Ben Poole 2017 WvH 300x246Op JJ MusicHouse’s Blues & Roots Night zullen deze editie Ben Poole & Sean Webster optreden. Beiden zijn Engelse zangers en gitaristen en zullen verschillende kanten van de Blues op het podium brengen.

Ben Poole, gitarist en zanger uit Brighton, wordt beschouwd als het meest veelbelovende talent van de Britse blues-rock scene. Zijn laatste alom geprezen album ‘Time Has Come’ speelt hij van blues tot rock, van soul tot funk en gospel. Hij bestrijkt het hele palet. De dynamiek van z’n optredens is uniek! Van subtiel vingerwerk naar een scheurende gitaar, altijd met heel veel gevoel en virtuositeit. Ben Poole toerde al als special guest mee met o.a. Kenny Wayne Shepherd, Matt Schofeld, King King en ontving terecht overal lovende kritieken. Binnen heel korte tijd was de band op een aantal van de meest gerenommeerde
blues- en rockfestivals in Europa te zien, met inbegrip van Glastonbury Festival (UK), Breda Barst Festival en Culemborg Blues Festival (NL), Sierre Blues Festival (CH), Grolsch Blues Festival (D) en Swing Wespelaar Festival (B).


Sean Webster 300x225De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem; ergens tussen Joe Bonamassa en Joe Cocker. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos.
Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie. Een geweldige gitarist die zich vooral heeft laten inspireren door Albert King, Mark Knopfler, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton en Albert Colins. De combinatie van fijn gitaarspel en een diepe, gruizige stem kleuren zijn band.
Sean heeft op zijn tours vele landen aangedaan, van Europa tot en met de States. De vakpers is laaiend enthousiast over zijn nieuwste album getiteld ‘Leave your heart at the door’.

Jj’S Blues & Roots Night begint om 21.00 uur. Kaarten zijn aan de kassa en online ( www.jjmusichouse.nl ) verkrijgbaar.

 

JJ’S BLUES & ROOTS NIGHT: BEN POOLE & SEAN WEBSTER

Aanvang 21.00 uur, entree € 12,50

-advertenties-

-goede doel-