Instawalk Geuzendag Zoetermeer start inschrijving 173x300Een nieuw onderdeel van de Geuzendag dit jaar is de Instawalk. Dit is een inspirerende wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. De wandelroute voert langs bijzondere plekken van Zoetermeer, die uitnodigen om mooie foto’s van te maken.

De route is circa 6 kilometer en is binnen 3 uur te lopen inclusief de pauzes om foto’s te nemen. Een professionele camera is niet nodig, je kunt ook met een smartphone mooie foto’s maken. Een aantal belangrijke plekken op de route hebben te maken van de Slag van Zoetermeer zoals de Voorweg. Zo wordt de Instawalk verbonden met Geuzendag en de historie van Zoetermeer.

De eerste Instawalk van Zoetermeer is tot stand gekomen in samenwerking met 3 Zoetermeerse professionele fotografen: Jeroen Derwort, Jessica Groenewegen en Leander Bohms.

De starttijd is zondag 30 september, 12:00 uur. De verzamel- en startlocatie is CKC Zoetermeer op Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer.

De finishlocatie is in de Dorpsstraat bij Class of Jofel waar het Geuzenentertainment is. Deze locatie is op korte loopafstand van de startlocatie.

Fotowedstrijd

Aan de Instawalk is een fotowedstrijd gekoppeld. Deelnemers die foto’s van de Instawalk op hun openbare Instagram profiel delen en taggen met bepaalde haghtags maken kans op prijzen. Door de jury worden na afloop van de instawalk de beste foto’s uitgezocht. De mooiste foto wint een prijs.

Aanmelden 

Wil je deelnemen aan de eerste Instawalk van Zoetermeer? Op 1 september starten is de online inschrijving gestart. Er kunnen 50 personen deelnemen. Vol = Vol. Aanmelden kan door je voornaam, achternaam, woonplaats, e-mailadres en gebruikersnaam op Instragram te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

De Instawalk is gratis zodat iedereen mee kan doen. Een gift voor het goede doel van de Geuzendag is van harte welkom.

-advertenties-

-goede doel-