20180705 191442

Traditiegetrouw sluiten veel lesgroepen van Pro Patria het seizoen af met een leuke activiteit voor trainers, ouders en sporters. De topsportselectie turnen dames organiseerde dit jaar de ‘Benefit Family Fun Games’ en koppelt hieraan de steun aan een goed doel.

Alle turnsters en ouders hebben een inzamelactie van speelgoed gehouden en dit gedoneerd aan de speelgoedbank van Stichting Mooi Welzijn in Zoetermeer. De Speelgoedbank is bedoeld voor inwoners uit alle wijken van Zoetermeer en heeft tot doel om kinderen met een Zoetermeerpas de kans te geven maandelijks met ander speelgoed te spelen.

Op donderdagmiddag 5 juli kwamen de turnsters, trainers en ouders van Pro Patria na de training bij elkaar om het speelgoed aan te bieden. Vrijwilligers Ingrid, Teun, Ronald en Jonna van Mooi en Welzijn hebben bij de Noord Westerhal het speelgoed in ontvangst genomen. Komend weekend zal de topsportselectie en hun ouders de sportieve strijd aanbinden met ludieke spelen voor het goud, zilver en brons van de ‘Benefit Family Fun Games’

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-