Muziekvereniging Harpe Davids 6 van 12Winkelcentrum Rokkeveen organiseerde zaterdag 24 juni de eerste Verenigingsdag waar diverse verenigingen uit Zoetermeer aan hebben deelgenomen. Zowel vanuit het publiek als de deelnemende verenigingen was het enthousiasme groot.

Veel verenigingen hielden korte demonstraties om te laten zien wat zij zoal doen. Zo kon het publiek genieten van optredens van de United Cheers Cheerleaders en Serendipity Winterguard. Ook waren er veel muzikale optredens van de vele muziekverenigingen in Rokkeveen, zoals Muziekvereniging Harpe Davids en het koor The S(w)inging Company. De Ashanti Scouting Groep was aanwezig met een klein kampvuurtje om kinderen al meteen het echte ‘scouting-gevoel’ te laten ervaren.

United Cheers Cheerleaders 2 van 2  Ashanti Scouting Groep 1 van 1 

Toervereniging Zoetermeer ’77 vindt het een goed initiatief: "De sfeer vandaag is goed! Als vereniging bieden wij ontspanning en ook  wedstrijden. 20 september zijn wij weer aanwezig, bij de Geuzendag".

ZVZ Zwemvereniging Zoetermeer: "Wij zijn de goedkoopste vereniging in de regio, dus niet duur. We geven ook lessen in A, B en C, voor kinderen en volwassenen en waterpolo. Het is leuk om hier aan alle ouders en kinderen te kunnen vertellen over onze zwemvereniging!".

Stichting SeniorWeb Zoetermeer 1 van 1 2  The Swinging Company 1 van 1 

Ook onze Bram Doeves die namens Zoetermeer Actief columns schrijft over bridge, schaken en dammen was aanwezig namens Senior Dam-Schaakclub, waar men serieus en tegelijk gezellig kan schaken. Bram: “Het is een leuke dag, goed om zo met heel veel mensen in contact te komen. Er waren een aantal mensen die ons nog niet kenden, maar wel interesse hadden in het schaken. Zij zijn van harte welkom om volgende week op de club mee te doen!”

Foto's door: Jeroen Stahlecker

-advertenties-

-goede doel-