jumpOpen 7 jumpOpen 1 jumpOpen 3

 

In het voormalig racketcenter De Leyens is een trampoline paradijs geopend. Er kunnen honderd springers tegelijk springen en tricks doen. Een team van professionele jumpers houdt een oogje in het zeil en geeft instructie en advies. Na een grote verbouwing in korte tijd is manager Susanne Rensen is blij met het resultaat en het feit dat door geweldig teamwork, alles op tijd klaar is.

 

jumpOpen 21

 

Het racketcenter in De Leyens besloot vorige jaar om een nieuwe koers in te zetten. De tennisbanen werden opgeheven en er zou een hal vol met trampolines komen. Manager Susanne Rensen stond voor een enorme uitdaging om in korte tijd alles te regelen en op 24 februari JumpXL Zoetermeer klaar te hebben. Nu Jump open is zit zij langs de kant naar de springers te kijken. Zij heeft een team jumpers samengesteld. Zij komen uit de wereld van de trampoline en free running. Het team bestaat uit top gemotiveerde jongeren die het publiek de veiligheidsinstructies geven, ingrijpen bij gevaarlijk spring gedrag, maar zeker ook helpen bij de coolste tricks.

Er kunnen in totaal honderd springers tegelijk in de hal en na een uur komen de gasten bezweet en moe de hal uit. "Tja, springen is fatburner nummer één," zegt Susanne met een lach. Zelf weet ze dat ze er niet aan gaat ontkomen om zelf tricks te gaan doen. De afspraak staat al met haar team en zij vindt het best spannend, maar gaat het zeker doen.

jumpOpen 6 jumpOpen 4

 

Video: Fred Wolters, Wolters Producties

 

-advertenties-

-goede doel-