Meisje in kerstsfeer 600Winterproof Zoetermeer tovert deze week het centrum van Zoetermeer om in een winterfair met heel veel activiteiten! De Markt wordt omgetoverd tot een écht kinderpretplein, er komt een ijsbaan en op de Dobbe kun je naar beneden roetsjen van de ijsglijbaan van wel 5 meter hoog.

Kom langs op 13, 14 en 15 december in de tent op de Markt om mooie kerst knutselwerkjes te maken of doe buiten een van de uitdagende kerstspelletjes. Laat je schminken of ga op de foto met je vriend of vriendin.

Voor de kleintjes is er een springkussen en voor de grotere kinderen en begeleiders een heuse Eland-Kerst-Rodeo op woensdag 14 december! Binnen krijgen kinderen een gratis consumptie, volwassenen betalen € 1,- per consumptie. Wijkvereniging De Floriade uit Rokkeveen organiseert het kinderpretplein in samenwerking met diverse partijen. Kijk ook op www.wijkverenigingdefloriade.nl.

 

Openingstijden kinderpretplein

•             dinsdag 13 december van 16.00 tot 21.00 uur

•             woensdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur

•             donderdag 15 december van 16.00 tot 21.00 uur

 

Kerstknutsel schaatsen600Kinderijsbaan op het Promenadeplein

Na het succes van de schaatsbaan op het Stadhuisplein vorig jaar, staat er dit jaar een overdekte baan die ongetwijfeld gaat zorgen voor nog meer schaatsplezier! Je vindt de schaatsbaan op het Promenadeplein.

De opbrengst van deze kinderijsbaan gaat naar Unicef, die de baan beheert met vrijwilligers.

De ijsbaan is vanaf 10 december dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

De ijsbaan zal open zijn tot en met 8 januari.

Bijdrage: € 1,- euro per kind, huur schaatsen € 2,50 euro per paar.

 

IJsglijbaan op Dobbe-eiland

Kom je ook glijden? Je vindt de ijsglijbaan van meer dan 30 meter lang en 5 meter hoog op het Dobbe-eiland. Rond de ijsglijbaan is een verlicht kerstbomenbos en staan verschillende chalets met lekkere versnaperingen en (warme) dranken voor leuke prijzen.

Vanaf zaterdagochtend 10 december is de ijsglijbaan iedere dag open van 10.00 tot 21.00 uur. De glijbaan blijft staat tot en met 26 december

De opbrengst wordt gedoneerd aan Unicef.

 

Zoetermeer got Talent!

logo Zoetermeer got talentKun jij goed zingen, dansen of toneelspelen? Ben jij cabaretier, dichter of muzikant in spé? Heb je een beetje ervaring met optreden of heb je altijd al op een podium willen staan? Doe dan nu mee aan het open podium, talent in de tent! Dus laat woensdag 14 december van 14.00 tot 16.00 uur zien wat je kunt en misschien win jij die Winterse Hoofdprijs. De prijswinnaar wordt rond 16.00 uur bekendgemaakt.

Voorwaarden

•             Je bent maximaal 13 jaar

•             Je act duurt maximaal vijf minuten

•             Je kunt aanwezig zijn op woensdagmiddag 14 december tussen 14.00 en 16.00 uur

•             Je hebt toestemming van je ouder(s)/verzorger(s)

•             Je hebt er waanzinnig veel zin in!

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld je aan.

Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en wat je wilt doen.

-advertenties-

-goede doel-