Foto Zomerbanket Lionsclub De MeerbloemLionsclub De Meerbloem Zoetermeer zoekt nieuwe leeuwen. Daarvoor organiseren zij op dinsdag 5 juni het event Meet The Lions bij Hoeve Kromwijk. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen heren vanaf 35 jaar met alle facetten van de Lionsclub kennismaken.


Lionsclub ‘De Meerbloem’ is een serviceclub. Dat betekent dat De Meerbloem zich inzet voor Zoetermeer in de breedste zin van het woord. Daarvoor organiseren zij jaarlijks diverse activiteiten zoals de rolstoeldisco, inzamelingsactie voor de Voedselbank en het Lions Zomerbanket. Door deze activiteiten te combineren met gezellige clubavonden, is ‘De Meerbloem’ een echte vriendenclub. En dat is het al meer dan 25 jaar.
Meet the Lions De Meerbloem is op dinsdag 5 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Hoeve Kromwijk, Voorweg 133 in Zoetermeer. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op www.meetthelions.nl 

-advertenties-

-goede doel-